De veiligheidsadviseurs van SureSecure hebben een goede opleiding en jarenlange ervaring. Omdat veiligheid meer is dan alleen het volgen van de regelgeving, is deze ervaring van zeer groot belang. Onze adviseurs zijn zeer praktisch ingesteld en bereiken daarmee dat zij te allen tijde een uiterst werkbaar product afleveren.

Onze adviseurs kunnen voor de volgende werkzaamheden worden ingezet;

  • Opzetten en inrichten van een bedrijfshulpverleningsorganisatie
  • Brandpreventiecontrole

 

Opzetten en inrichten van een bedrijfshulpverleningsorganisatie;

Vaak wordt het opzetten en inrichten van de interne bedrijfshulpverlening bij P&O of Facilitaire afdelingen neergelegd. De persoon die de taak moet gaan uitvoeren doet dit vaak naast zijn/haar hoofdtaak en soms met te weinig kennis van zaken. Vaak komt daardoor de veiligheidsorganisatie niet voldoende tot stand en kunnen de kosten hierdoor hoog oplopen.

SureSecure zet hiervoor een veiligheidsadviseur in, die de opzet en inrichting voor zijn rekening neemt en dit bespreekt met de intern aangewezen functionaris. Hierdoor is deze functionaris op de hoogte van de gehele veiligheidsorganisatie, de achtergrond en de taken die erbij horen. Als de veiligheidsadviseur klaar is met zijn werkzaamheden kan de interne functionaris hierdoor de bewaking van de veiligheidsorganisatie voor zijn/haar rekening nemen.

 

Preventiecontrole;

Veel van onze veiligheidsadviseurs hebben een brandpreventieopleiding gehad. Hierdoor kunnen zij een goede brandpreventiescan maken van uw bedrijf. Zij stellen een rapportage op die u kunt gebruiken als basis voor o.a. de aanschaf van veiligheidsmiddelen.