Als alles goed gaat ziet u uw medewerkers de gevolgde trainingen niet vaak in de praktijk ten uitvoer brengen, maar op de momenten dat het dan uiteindelijk toch nodig is moeten zij wel goed kunnen functioneren.

Daarom is regelmatig OEFENEN en TRAINEN noodzakelijk!


Oefenen binnen de gebouwen van uw eigen organisatie heeft altijd de voorkeur boven trainen op een vreemde trainingslocatie. Door te oefenen op eigen terrein wordt theorie direct in de dagelijkse praktijk uitgevoerd en getoetst.

Praktijkoefeningen


SureSecure begeleid praktische ontruimingsoefeningen. Met behulp van gespecialiseerde instructeurs oefenen we op een realistische wijze het ontruimen van uw bedrijf.

Door middel van simulatiematerialen bootsen wij verschillende incidenten na. Daarnaast zal de instructeur de oefening zo voorbereiden dat het een leerzame maar ook realistische ervaring wordt.

Table Top oefeningen


Ook de Table Top oefeningen verzorgt SureSecure op een zeer praktische wijze. Een zeer leerzame manier om inzicht te krijgen in het ontruimen van een pand. Daarnaast is een Table Top oefeningen de manier om uw ontruimingsplan te testen zonder het gehele bedrijf te ontruimen.

Op een plattegrond van het eigen bedrijf bootsen wij verschillende incidenten na. Tijdens de training moeten de deelnemers voor deze incidenten een oplossing vinden en toepassen.

Wilt u meer informatie over compleet in scene gezette oefeningen en praktijktrainingen op maat? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag uw wensen op basis van een analyse van mogelijke situaties die kunnen ontstaan binnen uw organisatie.