De VCA-opleidingen van SureSecure beiden de mogelijkheid om de lesstof op verschillende manieren te volgen. Door de voorkennis van de kandidaten is het mogelijk de cursustijd in te korten door bijvoorbeeld de theorie zelf thuis te leren. Zo kan een opleiding in minder dan 2 dagen worden gedaan.

Hieronder vindt u een opsomming van de mogelijkheden;

1 dag les en dan direct het examen:

Deze lesdag begint om 08.30 uur en eindigt rond 15.30 uur. Aansluitend vindt rond 16.00 uur het examen plaats. Dit is van toepassing op een training die plaatsvindt binnen uw eigen werkomgeving en voor groepen vanaf 5 personen.

Een halve dag les en ‘s avonds een examen:

U meldt zich rond 13.00 uur in ons opleidingscentrum of op een locatie naar uw keuze en krijgt een aantal uren les van een instructeur. Vervolgens meldt u zich voor het inloopexamen op één van de locaties in Nederland. De inloopexamens vinden plaats op verschillende data en hebben diverse aanvangstijden.

Thuisstudie gevolgd door een open inschrijving examen:

U krijgt het cursusboek toegestuurd en neemt dat thuis door. Vervolgens meldt u zich voor het inloopexamen op één van de locaties in Nederland. De inloopexamens vinden plaats op verschillende data en hebben diverse aanvangstijden.